MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem kulinarnym, podróżnikiem i fotografem. W mediach społecznościowych znany jest jako Krakowski Makaroniarz, z racji swojej pasji do kuchni włoskiej. Dwukrotnie zdobył Nagrodę Magella i siedem razy otrzymał prestiżowy tytuł World Gourmand Cookbook Award za najlepsze książki kulinarne.

Zobacz również

Strefa kibica w Szczecinku kończy działalność. Ostatni mecz oglądały setki osób

Strefa kibica w Szczecinku kończy działalność. Ostatni mecz oglądały setki osób

Policjanci apelują do kierujących jednośladami. O tych zasadach należy pamiętać!

Policjanci apelują do kierujących jednośladami. O tych zasadach należy pamiętać!

Polecamy

Śmiertelne pobicie w Gubinie. Sprawca brutalnego ataku uderzał i kopał, aż zabił

Śmiertelne pobicie w Gubinie. Sprawca brutalnego ataku uderzał i kopał, aż zabił

100 proc. frekwencji przez 9 lat. Internauci dyskutują o nagrodach za obecność

100 proc. frekwencji przez 9 lat. Internauci dyskutują o nagrodach za obecność

Bezproblemowe ciasto z agrestem według przepisu sąsiadki. Zrobisz je na oleju

Bezproblemowe ciasto z agrestem według przepisu sąsiadki. Zrobisz je na oleju