MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Flaki po neapolitańsku

Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze pomidorowym z ziemniakami i selerem naciowym.

Zobacz również

Exposito będzie pierwszym królem strzelców ze Śląska?

Exposito będzie pierwszym królem strzelców ze Śląska?

Ruch - Cracovia LIVE! Pożegnanie Chorzowa z Ekstraklasą

Ruch - Cracovia LIVE! Pożegnanie Chorzowa z Ekstraklasą

Polecamy

Burmistrz Szprotawy Mirosław Gąsik złożył skargę na fałszywe zeznania agenta CBA!

Burmistrz Szprotawy Mirosław Gąsik złożył skargę na fałszywe zeznania agenta CBA!

Maroko i Włochy za ok. 100 zł? Szybka wyprzedaż biletów lotniczych

Maroko i Włochy za ok. 100 zł? Szybka wyprzedaż biletów lotniczych

Uwaga Lubuskie! IMGW znów ostrzega: będzie grzmiało i mocno padało

Uwaga Lubuskie! IMGW znów ostrzega: będzie grzmiało i mocno padało