MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem...
fot. materiały prasowe restauracji Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Marcin Przybysz o kuchni wielkopostnej

Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem na podjęcie kulinarnych wyzwań. Warto więc zmobilizować się i świadomie ograniczyć spożycie mięsa. Jeśli nie dla duszy, to dla ciała - dodaje.

Zobacz również

Zapraszamy na XX Bieg 12 Mostów w Sławnie. Start zapisów

Zapraszamy na XX Bieg 12 Mostów w Sławnie. Start zapisów

Mostek Festiwalowy uroczyście otwarty. Wkrótce startuje pierwszy koncert festiwalu

Mostek Festiwalowy uroczyście otwarty. Wkrótce startuje pierwszy koncert festiwalu

Polecamy

Srebrny Kask dla Bartosza Bańbora. Zawodnicy Stali Gorzów daleko od podium

Srebrny Kask dla Bartosza Bańbora. Zawodnicy Stali Gorzów daleko od podium

Przygotuj się na EURO. Czy Polscy piłkarze zwiększą swoją wartość?

Przygotuj się na EURO. Czy Polscy piłkarze zwiększą swoją wartość?

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami