Look&Cook Studio Kulinarne w Zielonej Górze
odwiedzi kucharz Julian Redondo Bueno.Hiszpan, który od 5 lat mieszka w Polsce. Był szefem kuchni m. in. w Pika Pika tapas y vino. Z wykształcenia fotograf, z zamiłowania kucharz. Umiejętności kulinarne zdobywał pod okiem wielu znanych szefów kuchni m.in. u Wojciecha Modesta Amaro. W gotowaniu lubi kreatywność - ciągle poszukuje nowych smaków. W wolnym czasie lubi podróżować i dokumentować podróże na zdjęciach.
W menu:
* Bocadillo de Calamares con alioli de perejil - Kanapka ze smażonymi kalmarami i zielonym aiolli
* Sopa castelana - Zupa czosnkowa
* Tortilla de Bacalao con pimentos- Klasyczna tortilla z ziemniakami i świeżym dorszem
* Caracoles con chorizo - Ślimaki z chorizo
* Bunuelos de viento con chocolate y crema - Madryckie pączki z bitą śmietaną i czekoladą
Mamy dla Was jedno zaproszenie na te wyjątkowe warsztaty!
Wyślij SMS na nr 72355 o treści hiszp. a po kropce odpowiedź na pytanie konkursowe - Które danie kuchni hiszpańskiej lubisz najbardziej i dlaczego? (np. hiszp.paella jest pyszna!) na odpowiedzi czekamy tylko do 27 lutego do godz. 9.59. Ze zwycięzcami skontaktujemy się tego samego dnia telefonicznie.
Cena warsztatów 169 zł.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, sprzęty kuchenne, fartuchy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów,
mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
Współorganizatorem warsztatów z Juliano Redondo Bueno jest
PSTK- Polskie Stowarzyszenie Turystyki Kulinarnej
Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?